Tyra ska kanske stänga Darios.se

Tyra Sjöstedt kanske ska stänga ner sin hästblogg Darios.se som honstartade för att skriva om livet som ryttare osv osv, men nu skriver hon "Jag har god lust att stänga ner denna blogg. Punkt. Förklarar med på tyras.se kanske. någon gång"
 
Synd att det kanske blir så. För hästbloggar är ju en STOR hiss!
 
Tack för tipset Nora (norab.blogg.se)
 
Sen snokade jag lite mer och hon har skrivit varför. Kopierar hela inlägget till er nu:
 

Nu har jag en sån enorm hjärtklappning att det gör ONT. Har haft 2 små attacker idag redan, av stress. Som ni vet kommer jag starta en verksamhet på Wiggeby Gård med inackorderingar mm. Jag kommer även att bo på gården och starta ett nytt liv där borta. För mig så är hästarna och stallet en frizon, och idag kände jag flera gånger att jag bara kände en enorm stress i stallet- vilket gör mig LIVRÄDD!

Visst att det är mycket nu i början innan vi kommer igång. Jag kommer att ha personal och en stallchef som sköter verksamheten. Min poäng med detta är att ha mina hästar där, kunna träna som jag vill, gå till stallet när jag vill, ligga i boxen och gråta när jag vill (skämt o sido) men mysa med mina bästa vänner precis när JAG vill.

Ibland blir det bara för mycket med allt. Nu har jag haft “semester” i ett hetsigt Falsterbo med mycket människor, fest och mycket socialiserande, om jag kan uttrycka det så. Vilket försig har varit helt underbart kul, men i mitt liv så tar det kanske 10 ggr mer energi än i en “normal” människas liv… Det betyder att jag i princip borde ha semster NU när jag kommit hem… Jag känner mig febrig och nedgången, min syrra föder typ barn vilken sekund som helst och jag har inte träffat henne på länge. Mina tjejkompisar har jag inte träffat på veckor/månader och jag har en helhög med papper och 576 obesvarade mail i inkorgen. Lite stress. Ju fler dagar som går och jag inte svarar, desto fler mail fylls på.

Darios blogg har spårat totalt och just nu känner jag mig bara vilsen och besvärad av all press därifrån. Tyras.se är det väldigt mycket jobb med, nu har jag en till blogg som är en av Svergies största, men en helt annan nisch som jag måste fixa dagligen. Det är kommentarer som ska besvaras och bilder och inlägg som ska upp. Detta är inget “stackars mig” inlägg, utan bara en liten check av verkligheten. Det är för mycket för mig nu, pressen är jävligt hög. Och då menar jag INTE här, mina läsare här sköter sig ypperligt men på Darios.se är det så sjuuuuuuukt mycket åsikter- om min PASSION! Det är så viktigt för mig att det just ÄR en passion & hobby. Nu börjar jag tänka på vad jag skriver, hur jag rider, vad jag har för bett, hur jag sitter med tyglar, vad för benskydd min häst har eller hur jag sitter i sadeln. ALLT bedöms av människor som vet bäst och försöker trycka ner mig.

Jag må vara 26 år gammal och har skinn på näsan, men någon måtta för det vara ibland. Häst-livet är en hobby jag har. Det är en jäkligt viktig del av mig, det var där som räddade mig från den berömda väggen, och nu ska jag bli stressad av det?

Får antingen stänga ner Darios.se eller tänka om. Just nu pallar jag inte och bara känner FUCK IT! Jag lovar att våga visa mig svag, och det är jag just nu. Och det är inte för alla “haters” eller de vidriga hästmänniskorna som vet mest och ska klaga på ALLT jag gör, utan det är för mig själv- hur jag börjar ändra mig själv för att anpassa mig. Det är inte Tyra Sjöstedt. Och om jag inte kan vara mig själv så försvinner allt det roliga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin