Dum och taskig skvaller blogg

Lina (ponnysmurfarnas.blogg.se) har skrivit ett riktigt bra åsikts inlägg om skvaller bloggar och just om Ponnyvispen. Detta är VERKLIGEN inget vi vill "leva" på.
Tack Lina för din fina cred till oss!

"...Fick inspiration av Ponnysanning.se's inlägg ang. den nya hemska skvallerbloggen Ponnyvispen.blogspot.com
Det är galet fel av någon anonym person att sitta och klanka ner folk "för skojs skull". Det h'n skriver är så fel, att döma utav bilder och att hitta saker som man kan förvrida och vränga till något dåligt, sådant gör mig att må galet dåligt, eftersom att jag förstår att de allra flesta faktist tar åt sig av skiten.
Den som gör det är säkert inte bättre själv, och försöker säkert höja sitt självförtroende genom att sänka andras. Smart eller? Ingenstans! Skvallerbloggar såsom Ponnysanning, Ponnyskvalleri, Pownieskvaller m.m är riktigt bra skvallerbloggar med lagom skvaller, folket som driver de ser skillnaden på skvaller och kränkning, vilket är en otroligt viktig del i bloggandet enligt mig...."
ETT INLÄGG FRÅN PONNYVISPEN (TASKIGT!)

Det verkar som att Elina på Ponilovers inte har råd med ett nytt tävlingspannband när det gamla gått sönder. Riktigt fult när ett strasspannband har tappat stenar. Det ser verkligen billigt ut då.

Men då passar det ju ihop med resten av outfiten.
EN STOR DISS TILL DENNA BLOGG!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin